פשוט לאפשר לאהבה לגעת גם בנו!

פשוט לאפשר לאהבה לגעת גם בנו!

לשנינו יש מזג מאוד שונה, אבירן מאוד ביישן ונעים הליכות ואני מאוד אנרגטית ופעילה, ודווקא בגלל זה, אנחנו משלימים ומאזנים אחד את השני. מדהים, איזו כימיה מטורפת נוצרה בינינו ואנחנו מודים בינינו לבין עצמנו, שזה הדבר הכי טוב שקרה לנו בחיים. ולכל מי שמחפש פרק ב

מגי ואבירן - הכירו בשליש גן עדן
02.06.2019
שליש הכירו באתר פשוט לאפשר לאהבה לגעת גם בנו!

לשליש גן עדן היקרים,

לפני 11 חודשים, הכרנו באתר. ולפני חודשיים וחצי התחתנו ב7.3.2019, בחופה צנועה וקטנה עם משפחה חמה אוהבת ותומכת. החיפוש אחר פרק ב', נראה מבחוץ יותר מסובך וקשה ממה שזכינו לו בזכותכם.

מלכתחילה, לא היה סיכוי שהיינו ניגשים אחד לשני או יוזמים סוג של קשר, וזה הזכות של הפלפורמה שלכם שאפשרה חיבור נקי ואמיתי, שלא היה מתרחשת במציאות הטבעית, באופן אקראי.

לשנינו יש מזג מאוד שונה, אבירן מאוד ביישן ונעים הליכות ואני מאוד אנרגטית ופעילה, ודווקא בגלל זה, אנחנו משלימים ומאזנים אחד את השני. מדהים, איזו כימיה מטורפת נוצרה בינינו ואנחנו מודים בינינו לבין עצמנו, שזה הדבר הכי טוב שקרה לנו בחיים.

ולכל מי שמחפש פרק ב', תדעו שהשמיים הם הגבול, ואהבה תמיד קיימת ונמצאת, רק תאפשרו לה לגעת בכם. תשחררו מחשבות ותהיות ותנסו להנות מהרגע, מהדופק שמעורר בנו כח חיים ואהבה.

תודה על הכל,

מגי ואבירן